sobota 3. října 2015

Evolution of smooth

Krásnou sobotu. :)

V dnešním článku vám prozradím můj celkový názor na americkou značku Evolution of smooth, kterou znáte spíš pod zkratkou EOS.



Od té doby, co se k nám do drogérií dostaly ty známé balzámy ve vajíčku, které měla třeba Miley Cyrus ve svém videoklipu, tak se o nich hodně mluví. Je super, že se dají koupit už i u nás v kamenných obchodech, protože je aspoň může vyzkoušet každý. Každopádně mi opravdu přijde jejich cena přehnaná, ale s tím nic nenadělám.

Samozřejmě, že i já jsem musela balzám ve vajíčku vyzkoušet. Poprvé jsem tento balzám vyzkoušela dva roky zpátky, ale byla jsem zklamaná. Objednávala jsem si ho z nějakého českého eshopu a bohužel mi nepřišel ten pravý EOS. Pamatuji si, že jsem na něj čekala přes dva týdny a fakt jsem se na něj těšila. Když jsem ho rozbalila a přičichla si k němu, smrděl jak kozí bobky. Chvíli jsem byla zmatená, ale potom mi došlo, že mám fake EOS. Od toho okamžiku jsem si řekla, že už EOS nechci nikdy vidět. Každopádně po tom, co se dostal k nám do drogérií, nenechal mě chladnou, ale bohužel byl vyprodaný, tak jsem ho zase neměla. Pak mi dala kamarádka přičichnout k jejímu eosu, což byla sladká máta a já se fakt zamilovala. Od toho okamžiku jsem si znovu zamilovala tuhle značku a dneska vám řeknu můj názor na tři produkty, které jsem si od Evolution of smooth pořídila.



Společnost Evolution of smooth byla založena v New Yorku. Specializují se hlavně na výrobu a prodej pečující kosmetiky, která obsahuje vybrané přírodní ingredience. Netestují na zvířatech. Díky balzámům na rty se vzácným bambuckým máslem získaly světovou proslulost.

Všechny tři produkty můžete zakoupit na Parfums.cz.


Nejdřív začnu balzámy na rty. Můj první EOS byl Sweet Mint, který jsem si pořídila koncem srpna, díky mé kamarádce. Možná, že ani neví, že jsem si ho díky ní tolik zamilovala. Z balzámu jsem fakt nadšená. Voní jako modré Orbitky a je v krásném balení.



Tento balzám by měl vaše rty udržet po celý den senzačně hebké a provoněné mátou. Vyzdvihnout musím jeho složení. Balzám je 95% organický 100% přírodní, bez parabenů a vazelíny. Bambucké máslo a jojobový olej se postarají o hydrataci rtů.

Úplně nejvíc na balzámku miluji jeho roztomilé balení a vůni. Každopádně obal je jakoby pogumovaný, takže pokud ho budete nosit v kabelce, může se vám stát, že se vám poškrábe. Takový malý detail, kterého jsem si všimla, i když je balzám ve tvaru vajíčka, tak má na jedné straně rovnou plošku, díky které vám balzám bez problému stojí a nekymácí se. Mátová vůně je dokonalá. Je tak intenzivní, že jde cítit, i když je vajíčko zavřené. Chuť balzámu je sladká, někdy se musím hlídat, abych ho hned neslízala. Na rtech vytvoří chladivý efekt.



Na to jak je balzám dokonalý, co se týče vzhledu a vůně, tak účinky jsou průměrné. Je to takový normální balzám na každodenní použití. Přijde mi super na cestování nebo do školy, protože si pořád musím něco patlat na rty. Pokud máte hodně popraskané rty, nečekejte, že vám je EOS uzdraví. Na rtech vydrží maximálně čtyři hodiny. Ani jsem od něj nečekala, že uzdraví popraskané rty, takže jsem nebyla zklamaná.



Druhý EOS, který jsem si pořídila v půlce září, je Vanilla Mint. Balzám si mě opět získal díky svému roztomilému balení, které na něm miluji nejvíc. O vůni si už nemyslím to samé, co o balení, protože jsem od ní čekala příliš. Myslela jsem si, že kombinace vanilky a máty bude nějaké velké boom.Vůně je celkově taková mdlá. Máta nejde skoro vůbec cítit, je tam jen takový náznak. To samé je i s vanilkou. Možná, že kdybych od toho tolik nečekala, nebyla bych zklamaná. Na rtech balzám nevytvoří žádný chladivý efekt. Spíš cítím vanilku, ale zase to není taková ta vanilka, kterou bych čekala.



Co se týče složení, je to to samé, co u Sweet Mint. Balzám je čistě přírodního původu bez parabenů a vazelíny.

Účinky jsou stejné jako u Sweet Mint, takže je to průměr. Balzám vydrží na rtech maximálně čtyři hodiny, dokáže rty hydratovat, ale nevyléčí hodně popraskané rty.



Z těchto dvou eosů bych vám určitě doporučila Sweet Mint. Pokud vám nevadí mentol a chladivý efekt na rtech, tak vám tento balzám určitě sedne. Vyhovovalo by mi, kdyby se Sweet Mint předělal do toho krásného proužkovaného vajíčka, které má Vanilla Mint. To by byla fakt bomba, co se vzhledu a vůně týče. Každopádně oba balzámy jsou super podklad pod rtěnku.

Četla jsem, že za oceánem se tyto balzámy prodávají za 50 kaček a u nás jsou tak drahé. Pokud byste jely na dovolenou do Ameriky, tak si ho nezapomeňte pořídit! Pokud po něm toužíte, tak bych vám doporučila, ať si ho pořídíte přes Parfums, protože tam mají celkem velký výběr a příznivé ceny.



Od značky EOS jsem nezkusila jen balzámy na rty. Objednala jsem si jejich krém na ruce Fresh Flowers. Krém je bez parabenů. Měl by zvláčňovat, hydratovat a provonět pokožku. Obsahuje bambucké máslo, aloe a oves.



Je to vážně takový malý prcek, který se vleze všude a nezabere tolik místa. Ovšem cena je trochu vyšší za takového prcka. 44 ml pořídíte za 135 Kč. Balení bych nic nevytkla, líbí se mi. Na spodní části se nachází otvírání, které je jako u sprchových gelů. Je k dostání ještě ve dvou variantách - Cucumber, Berry Blossom.



Z krému jsem nadšená, i co se účinků týče. Splňuje to, co o něm výrobce píše. Krém krásně voní po květinách, kterou z rukou cítíte i po nanesení. Konzistence krému je hutnější, ale dobře se roztírá. Miluju tento krém za to, že se rychle vstřebá do pokožky a přitom na ni nevytvoří žádný masný filtr. Je to super, protože jsem dlouho hledala krém, který by po nanesení nelepil a hned se vstřebal. Ruce po použití krému mám krásně hydratované a provoněné.



Pokud vám nevadí, že byste za tento krém zaplatily 135 Kč, tak vám ho můžu doporučit. Ruce krásně hydratuje, nemastí a krásně voní. Navíc vypadá fakt dobře, co se vzhledu týče.



EOS balzámy jsem si celkem oblíbila, mám v plánu si pořídit nějaký další. Až mi dojde modrý krém na ruce, tak si pořídím určitě ten růžový, na který jsem taky zvědavá. Značka EOS podle mě určitě za vyzkoušení stojí. Pokud vás nezaujaly balzámky ve vajíčku, sáhněte po nějakém jejich krému.


Máte zkušenost se zmíněným produktem? Jaký názor máte na balzámy EOS?

57 komentářů:

  1. Pořád si říkám, jak si eos koupím, ale cena mě odrazuje, tak nevím, jestli se k němu někdy dokopu. :/ Možná, až bude stát 50,- :D

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Vím, cena je opravdu přemrštěná, ale i přes to jsem si ho docela oblíbila :) Navíc vydrží opravdu dlouho, takže se do něj, dle mého vyplatí investovat :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Na EOS jsem četla takový rozporných recenzí a spousta lidí narazila přesně jako ty na fake, že mě to dost odradilo. Prvně jsem ho viděla naživo nedávno u kamarádky a překvapilo mě, jak je balzám robustní. Balení sice roztomilé, ale zabírá docela dost místa a časem se z balzámu, kterým přetřu rty, stává balzám v kelímku, který musím dolovat rukama, což mi přijde hloupé. Zatím mě k vyzkoušení nic nepřesvědčilo, ale znám se, časem po něm v tom DMku taky šáhnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si ho z DM asi nekoupila, protože mě tam štve celkem vysoká cena a omezený výběr :/

      Vymazat
  4. Já mám balzámy od EOS moc ráda. Souhlasím, že účinky jsou průměrné, ale přesto mě prostě baví. Můj nejoblíbenější je práve Sweet Mint :)
    Easy on the Eye

    OdpovědětVymazat
  5. Eosy miluju! Sweet mint mám a jsem naprosto spokojená a už jsem objednávala další na myeos.cz, kde jsou vždy i za super ceny :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem zatim EOS panna :-) a ani mi to moc nevadí. Pokud bych ho distala nebo třeba vyhrála, nezlobila bych se, ale dát dist peněz za průměrný balsám?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, tak snad se ti ho pořadí někdo vyhrát :)

      Vymazat
  7. I love EOS balm, and the packaging is so cute. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  8. Eos mám, ale že by to byl nějaký zázrak, to se rozhodně říct nedá.. Ten krém na ruce mě láká :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě průměr... :) Ale ten krém je fakt super.

      Vymazat
  9. Eos jsem zatím ještě nezkoušela, ale určitě ho chci vyzkoušet.:)
    http://anotheronlinegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za tenhle článek! :) Zrovna na Parfums jsem si všechny balzámky prohlížela a nevěděla, který, nebo jestli vůbec nějaký, si mám objednat, ale myslím, že už prostě ten svůj EOS taky potřebuju :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :) Až ho budeš mít, tak doufám, že bude něco na blogu :)

      Vymazat
  11. Veru EOS balzamy sú fakt úžasné, mám mentolový a v lete som ho veľmi ocenila, príjemne pery chladil, vôňa síce nie je úplne mne pochuti, ale ten účinok na perách stojí za to, žiadne vysušovanie, len hydratácia a veru poriadna. A tiež som mala presne tento krém na ruky, minula som ho rýchlosťou blesku čo svedčí o jeho kvalite.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat
  12. Já na tyhle drahé věci nejsem, ale kdyby se časem zlevnil na nějakou přijatelnou cenu, tak ho beru! :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. EOS balzam Sweet Mint mám aj ja. Objednala som si ho, ešte keď neboli v kamenných obchodoch. Cena sa ani mne nepáči, ale neľutujem. Je skvelý!
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem do nedávna říkala, že si eos nikdy nekoupím, protože je hodně drahý a přijde mi to zbytečné. Jenže pak si ho koupila kamarádka, dala mi čuchnout, a já se zamilovala. A tak teď uvažuju, že až pojedeme se třídou do Anglie, tak se tam po nějakém kouknu, jestli nebudou levnější :)
    www.anettls.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad budeš mít štěstí a bude tam levnější :)

      Vymazat
  15. Skvělá recenze ! :3 Ten mátový jsem taky zkoušela od kamarádky a naprosto jsem se do něj zamilovala :3 Nicméně u nás v DM se neprodával mátový, ale borůvkový ( a já jako totální milovník borůvek jsem ho tam samozřejmě nemohla nechat), tak jsem si koupila ten. Musím říct, že víc než borůvky mi chutná jako marcipán, smetana a jogurt, ale i tak je skvělý! :3 Jen je opravdu škoda, že nenapraví popraskané rty :(

    Měj se v lásce,
    Janet (http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    Zvu tě na Giveaway u mě na blogu :) Budu ráda, když se přidáš :) > http://janetsonrisa.blogspot.cz/2015/08/givewaway-o-jeden-ze-sprchovych-gelu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já vím a celkem mě štve, že v DM nemají všechny... Ten borůvkový jsem si taky chtěla pořídit, ale nakonec jsem dala přednost Sweet Mint. Ale máš pravdu, že krásně voní :)

      Vymazat
  16. Ahojky :) Já mám balzámů od EOS celkem hodně a popravdě mě nejvíc zaujal Sweet mint, jaký máš ty. Já miluju mátovou vůni a když to ještě k tomu chladí... To je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Sweet Mint je asi jejich nejlepší :)

      Vymazat
  17. Já mám od značky EOS spoustu věcí a pokud bych měla doporučit jeden balzámek je to určitě Summer fruit. Ze všech příchutí chutná a voní nejlépe. Nejhorší co jsem měla byl Meloun s medem. Byl jako mast na popáleniny. Krém na ruce mám ten růžový a je absolutní jednička mezi krémy na ruce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Summer Fruit byl první, který jsem měla a byl to bohužel fake. Fakt? Zrovna ten zelený si teď chci pořídit a celkem si mě odradila :D

      Vymazat
  18. Učitě bych to chtěla zkusit, ale ta cena mi za to ještě nestojí:)

    SWEETCITRUSLEMONADE

    OdpovědětVymazat
  19. ja už mám svoj druhý EOS balzám na pery a som s ním veľmi veľmi spokojná :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  20. No balzam bych nechtela vyzkouset cetla jsem recenze a staci mi to, spise bych chtela vyzkouset ten krem na ruce.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  21. Ja EOS nevlastním, ale rada by som ho vyskúšala :) Aj ten krém na ruky vyzerá dobre

    OdpovědětVymazat
  22. Ani jsem o EOS nevěděla, dokud nezačal ten velký boom (asi od Miley, netuším..) Strašně se mi líbí ten design, ale ta cena mi přijde příšerná. Četla jsem už spoustu recenzí, že to za ty peníze nestojí, takže ho zkoušet asi ani nebudu. Každopádně většina z nich vážně krásně voní, to zase jo! :)
    Krém na ruce vypadá taky moc lákavě, třeba si udělám k vánocům menší radost.
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta cena je přemrštěná, ale s tím bohužel nic neuděláme. Ten krém určitě zkus :))

      Vymazat
  23. Akú modrú armádu máš. Ja by som rada vyskúšala krém od nich a penu na holenie, ale nejako sa do toho nehrniem :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jo, tu pěnu bych taky ráda vyzkoušela.

      Vymazat
  24. Krásné fotečky :-) Eos balzámky se mi líbí.. ale zatím žádný nemám... :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/10/nakupy-novinky-srpen-zari.html

    OdpovědětVymazat
  25. U mně jsou jako droga, pokaždé když ho mám v ruce tak bych si ho furt na ty rty patlala, klidně 20x za sebou. Na tohle jsem fakt hrozná. :-D Krém vypadá super:-) Akorát mně občas zaráží některé ty ceny toho, ale co už. :-/ Skvělý článek:-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, dělám úplně to samé a pak se divím, že ho mám tak málo :D

      Vymazat
  26. ... smrděl jak kozí bobky. :D :D U toho jsem se musela začít smát. Měla jsi asi nějaký unikát. :D Jinak dlouho pošilhávám po tom krému na ruce, ale pořád mě odrazuje ta cena. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to jsem ráda, že jsem tě pobavila :D :) Tak třeba na něj natrefíš v nějaké slevě :)

      Vymazat
  27. informative post.
    thank you for sharing.
    Would you like to follow each other GFC? Do leave me a comment when you follow and i'll follow you back.

    Love,
    Vida | Polkalicious

    OdpovědětVymazat
  28. Krásný fotky :)) Já eos balzámy miluju a i když je cena vyšší vyplatí se to! :)
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. O Eos už jsem hodně slyšela a asi půlka školy ho u nás i má, ale já o něj moc nestojím :D Sice je to fakt roztomilý a všechno, ale spokojim se s normálním balzámem na rty :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, to chápu a obdivuju tě, že jsi tomu ještě nepodlehla :)

      Vymazat
  30. Měla jsem Marki eos balzámek a super :) V DM jsem posledně koukala na ten krém na ruce, balení mi přijde naprosto super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, nevíš kolik stojí v DM? Nějak jsem nepostřehla, že je tam taky mají...

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks